Nøddesmåksger
Så begyndre dansen:
125 g margarine i mikroen 30 sekunder.
100 g. nødder/ mandler hakkes groft.
I stor skål sammen med
250 g mel
125 g. sukker
1 tsk bagepulver.
blandes godt med et piskeris el. lign.
blødgjort margarine,
1 æg
LIDT vand ( brug en teske)
blandes i.
Det hele røres med en spisepind og til sidst med fingrene. Dejen skal slippe , ikke klistre. Det er svært helt at ramme.
Rulles ud på bordet til 4 pølser af pladens længde og lægges på plade på bagepapir. Klemmes flade med hænderne.
Bages ved 200 grader 13 minutter i forvarmet varmluftsovn.
Når de er pæne tages de ud og skæres i mundrette stykker med en krum kniv, der kan nå ned på pladen.
Tilbage i ovnen med en grydeske i døren ved 100 grader 15 minutter.
Tages ud, stilles på rist.I dåse, når de er kølet af.