Generalforsamling 2022

Beretning for LystrupKoret 2022

Slutningen af året 2021 og begyndelsen af 2022 var stadigvæk præget af Coronanedlukninger. Derfor blev vores julekoncert i Gl. Estrup aflyst, og koret kunne først starte op den 17. januar, hvor vi afholdt vores Nytårskur med champagne og kransekage.

Mandag, den 21. februar fejrede vi Lis’s 80 års fødselsdag, med en selvindstuderet sang, tale, gaver og lagkager. Det blev en festlig markering.

Forårssæsonen blev brugt til at indstudere programmet til vores fælleskoncert ”En blandet forårsbuket” med Hinnerupkoret, søndag, den 24. april i Lystrup Kirke og torsdag, den 28. april i Uhresalen i Hinnerup Kulturhus. 

Alexander Damsgaard og Lis var dirigenter ved det meget varierende program, spændende fra lyriske- til rytmiske sange. Desuden havde Maiken Lindholst og Alexander Damsgaard et solistisk indlæg. 

Susanne havde lavet den flotte koncertplakat til koncerterne. 

Det blev to meget vellykkede koncerter, og vi havde et meget fint samarbejde med Hinnerupkoret.

Efter yderligere 2 øveaftner holdt vi en hyggelig sommerafslutning. 

Efter sommerferien begyndte koret igen den 5. september. Vi øver til en koncert i Lystrup Kirke, som er planlagt til søndag den 13. november med generalprøve fredag, den 11.november. Ved koncerten vil der være et indslag med 4 instrumentalister fra koret, det er Lisbeth på saxofon, Karin på violin, Inger på klaver og Holger på fagot. Desuden vil Lars Nabe Nielsen akkompagnere.

Mandag, den 14. november er der ingen koraften.

I år forventer vi at kunne afholde julekoncerten på Gl. Estrup. Det er planlagt til lørdag, den 26. november. Mandag, den 28. november er der ingen øveaften og mandag, den 5. december er sidste koraften inden jul.

Mandag den 9. januar starter vi igen med koraften og Nytårskur. Her kommer vi alle med en ret til en fælles buffet.

Til foråret har vi følgende under overvejelse:

Deltagelse ved en gudstjeneste i Lystrup Kirke

En koncert på et plejehjem på det nordlige Fyn efterfulgt af en hyggelig og social sommerafslutning i Lis og Jørgens sommerhus. Der vil være mulighed for overnatning i sommerhuset og på den nærliggende campingplads.

Jeg vil lige nævne, at Kor72 igen byder på mange spændende arrangementer. Benyt jer endelig af de mange tilbud. 

Det bliver i år nødvendigt at hæve kontingentet. Med færre kormedlemmer og stort set de samme udgifter, har koret en lidt anstrengt økonomi. Detaljerne fremlægges af Flemming.    

En stor tak til Lis for en ihærdig indsats med koret. 

Gunhild, den 1. oktober 2022